Inspiratieruimte

 In een wereld waarin de focus niet aflatend lijkt te liggen op het magische web en alle technologische mogelijkheden die daaraan verbonden zijn zou je bijna vergeten dat er nog zoveel meer is. Zoveel meer te beleven in het pure van het tastbare product.

Geïnspireerd op de kunst- en rariteitenkabinetten uit de 16e en 17e eeuw zijn een aantal belangrijke spelers uit de grafische wereld een inspirerende samenwerking aangegaan. Een samenwerking die zich ten doel heeft gesteld om het mooie vak van graficus in al zijn facetten te laten zien.

De door Reynhard Ontwerp & Communicatie prachtig ontworpen ruimte is een plek voor ontmoeting en inspiratie waar zowel opdrachtgevers, ontwerpbureaus als studenten het brede scala aan grafische materialen kunnen bekijken en een persoonlijke uitleg kunnen krijgen over de mogelijkheden die er zijn. Streven is om een actief netwerk te ontwikkelen die het ondernemersklimaat binnen deze specifieke branche gezond en toekomstbestendig houdt.


Het Grafisch Kabinet organiseert op regelmatige basis workshops en presentaties. Kijk in onze agenda voor een totaaloverzicht.